jo mateixa

Explicar-se un mateix? No és gens fàcil! Sóc més del que explico i menys del que sembla, però t'escric algunes de les coses del què he fet fins ara
Vaig estudiar art dramàtic a l’Institut del Teatre (1996-2000).

Vaig començar a escriure contes curts i a apedaçar-los uns amb els altres fins a configurar espectacles de petit format. Acompanyada d’algun objecte senzill, del gest i de la veu, explico històries inventades per mi o per algú altre mig capgirades, retallades, saccejades i enganxades, fent espectacles de petit format, amb un fil conductor des del principi fins la fi, que expliquen el que no esperem que s’expliqui.

Actualment, treballo pel Consorci d’Educació de Barcelona recorrent les escoles de la ciutat i també pel Centre de Recursos de Sant Cugat del Vallès des de fa sis anys. Col·laboro en diferents projectes del Consorci de Biblioteques de Barcelona (hora del conte, tovets, nascuts per llegit, espectacle de petit format,…). Explico contes al Museu de la Ciutat de Barcelona i d’altres museus de Catalunya. Estic preparant per aquest 2011 un projecte amb la Universitat de Barcelona de contes per fer difusió científica.

He escrit l’audio-guia per nens i nenes del Museu d’Història de la Ciutat de Barcelona i del Museu Monestir de Pedralbes i n’he fet la locució. També he fet veus de personatges d'una sèrie de dibuixos animats i gravat tres CD's de contes per infants.

Recorro les biblioteques de diferents municipis de Catalunya, escoles, museus, cases particulars,...

Faig lectura de poemes, presentacions d'actes culturals,...

També faig d’actriu a Mal de closca, obra de titelles de la Companyia Taaat, explicant històries i donant vida a personatges damunt l’escenari, entre d’altres obres de teatre per adults i per infants.
AVÍS LEGAL